Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / За нас / Контакт
Контакт Print this pageSmaller textBigger text size

Агенција за цивилно воздухопловство на Република Македонија

  Адреса

ул. Даме Груев бр. 1
1000 Скопје
 
Тел. +389 (02) 3 11 40 46
Факс. +389 (02) 3 11 57 08

e-mail: info@caa.gov.mk

 

Права на патници

Тел. +389 78 497 330  

Одговорно лице за спроведување на лица со инвалидност и овозможување на полесен пристап до сите информации во Агенцијата за цивилно воздухопловство е Илир Мехмеди (контакт:imehmedi@caa.gov.mk  тел.02 311 40 46 и 078 34 18 78)

 

Одделение за лиценцирање
e-mail: pel@caa.gov.mk

 

 


Профили на социјални мрежи

Facebook LinkedIn Youtube

Send this page to a friendИспрати до пријател
topГоре


CAA Macedonia Newsletter


CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika