Насловна |Контакт |Содржина |Настани
Насловна / За нас / Информации од јавен карактер
Информации од јавен карактерPrint this pageSmaller textBigger text size

Почитувани,
Врз основа на член 9 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер („Сл. весник на РМ" бр.13/06, 86/2008 и 6/2010), Агенцијата за цивилно воздухопловство ја изготви следната

ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

Листата на информации од јавен карактер на Агенцијата за цивилно воздухопловство ја сочинуваат следните групи на информации:

 

РЕГУЛАТИВИ

 

ДОКУМЕНТИ

 

РЕД НА ЛЕТАЊЕ

 

ЗА НАС

 

БЕЗБЕДНОСТ

 

РЕГУЛАТИВА

 

ПРОПИСИ

 

АВИО ИНДУСТРИЈА

 

НАСТАНИ

Send this page to a friendИспрати до пријател
topГоре


CAA Macedonia Newsletter


CAA Macedonia | Dame Gruev 1, 1000 Skopje | Phone + 389 2 3114 046 | Fax + 389 23 115 708
© 2005 Civil Aviation Agency. All rights reserved | Terms of Use | Privacy Policy.developed by artistika