Пилоти на падобранец

  • |
Пилот на падобранец Пријава за полагање испит LIC/PAR -1
Барање за продолжување на дозвола LIC/PAR -2
  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika