Вести

  • |

14.10.2019


Доделување на наградите на победниците на ликовниот конкурс на тема: Воздухопловни летала на иднината во организација на АЦВ и МОН


Во Домот на културата Кочо Рацин (Дом на Градежници) во Скопје, утре во 12ч, во организација на Агенцијата за цивилно воздухопловство, ќе се одржи свечено доделување на наградите за учесниците на ликовниот конкурс на тема: Воздухопловни летала на иднината, каде официјално ќе биде отворена и изложба на сите пристигнати ликовни творби на конкурсот. Изложбата ќе трае три дена.

Наградите и признанијата на учесниците во првата и втората категорија, ќе им ги додели директорот на АЦВ, д-р Томислав Тунтев.

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika