Вести

  • |

24.06.2019


Известување


Известување    Др. Стевчо Донев – АМЕ 04 и Др. Милица Јанкулоска Смилановска – АМЕ 05, заради користење на годишни одмори нема да вршат прегледи на воздухопловен персонал во период од 21.06 – 28.06.2019г. и од 15.07 – 15.08.2019 година.Отсек за Воздухопловна медицина

Др. Горан Богдановски
Инспектор/шеф на Отсек/ АМЕ 03

  • CAA
  • |
  • Dame Gruev 1, 1000 Skopje
  • |
  • Phone + 389 2 3114 046
  • |
  • Fax + 389 23 115 708

developed by artistika