информации од јавен карактерСлужбени лица за посредување со информации од јавен карактер

Телефонски броеви

02 3114 046
02 3115 708

Службени лица

Дритон Имери

контакт e-mail
dimeri@caa.gov.mk

Раим Бајрами

контакт e-mail
rbajrami@caa.gov.mk

Луиза Абдула

контакт e-mail
alujza@caa.gov.mk

Филип Саревски

контакт e-mail
fsarevski@caa.gov.mk

Христина Делова Тошески

контакт e-mail
hdelova@caa.gov.mk

Skip to content