ПочетнаКонтакт

Контакт

Агенција за цивилно воздухопловство Република Северна Македонија

Адреса:

ул. Даме Груев бр. 1 , 1000 Скопје

Тел. +389 (02) 3 181 601
Факс. +389 (02) 3 115 708

e-mail: info@caa.gov.mk

Одговорни лица за права на патници поврзани со одбиен влез во воздухоплов, откажување на лет или доцнење се Вети Ѓорѓиеска и Зоран Ангеловски

(контакт: passengerrights@caa.gov.mk тел. +389 3181 647 и +389 3181 662)

Одговорнo лицe за права на патници на лица со инвалидност  Раим Бајрами

(контакт: rbajrami@caa.gov.mk тел. +389 3114 046 )

Одделение за лиценцирање
e-mail: pel@caa.gov.mk

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Developed by Unet