BallinaSiguriaRAPORTIMI I NGJARJEVE

AAC ka përgjegjësi rregullatore në lidhje me Incidentet e Aviacionit.

Për të ushtruar këto funksione rregullatore, AAC-ja kryen: Organizimin dhe hetimin e Incidenteve në të gjitha zonat e aviacionit, Inspektimin e procedurave dhe sistemit të raportimit të vendosur nga industria e aviacionit, Analizat, Mbajtjen e Regjistrimit dhe Raportimin e incidenteve të aviacionit etj.

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Developed by Unet

Skip to content