BallinaAEROPLANE PA EKIPAZH

Të nderuar,

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi një Dekret për kushtet në të cilat një avion pa pilot mund të fluturojë në hapësirën ajrore të Maqedonisë (Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë, Nr. 187, datë 20.12.2017).

Sipas Dekretit, avionët pa pilot duhet të regjistrohen në Regjistrin e Avionëve Pa Kafshë të Republikës së Maqedonisë Veriore të mbajtur nga Agjencia e Aviacionit Civil.

Për ta bërë atë proces më të lehtë, ne bashkangjitim informacionin, dokumentet dhe kërkesat e nevojshme për regjistrimin e avionit në Regjistër.

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Developed by Unet

Skip to content