02.06.2014

 

Почитувани,

Ве известуваме дека поради технички проблем со официјалната е-пошта на Агенција за цивилно воздухопловство на Република Македонија, сите итни пораки испратени до Директорот на Агенцијата можете да ги пратите на приватниот e-mail на Директорот д-р Дејан Мојсоски:

d_mojso@yahoo.com

За директен контакт: тел. 003892 3181603

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Агенција за цивилно воздухопловство

Република Македонија