Скопје, 09.11.2011

 

Aгенцијата за цивилно воздухопловство на своите вработени, соработниците и на патувачката јавност од муслиманска вероисповед им го честита празникот Kурбан Бајрам и им посакува здравје, среќа и успех во живот!

Директор

Д-Р ДЕЈАН МОЈСОСКИ