Скопје, 29.03.2012

 

Др.Горан Богдановски, МКД/АМЕ-003 е овластен лекар-поединец (АМЕ – Authorized Medical Examiner) за утврдување на здравствената способност на персоналот во воздухопловството и другиот стручен персонал за класа 2, 3 и 4 во ПЗУ Клиничка Болница „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“ Скопје.