22.12.2012

 

  22.12.2012


               10.01.2013

Директорот на Агенцијата за цивилно воздухопловство,
д – р Дејан МОЈСОСКИ, заедно со вработените, Ви благодари на сите за искрените честитки. Се надеваме дека оваа година на сите ќе ни донесе нови успеси и достигнувања.
Уште еднаш, Среќна Нова 2013 година и Среќни Божикни празници!