31.12.2013

 

Директорот на Агенцијата за цивилно воздухопловство,
д-р Дејан МОЈСОСКИ, заедно со вработените во Агенцијата, Ви благодари на сите за искрените честитки.
Среќна Нова 2014 година и Среќни Божикни празници!