03.04.2014

 

Интервју со д-р Дејан Мојсоски, Директор на Агенцијата за цивилно воздухопловство на Република Македонија

 

 

Интервју со г.Франк Бренер, Директор на EUROCONTROL

 

 

Интервју со г.Луис Фонсека де Алмеида, Директор на канцеларијата на ICAO за Европа и Северноатлантскиот регион

 

 

Интервју со г.Каталин Раду, Претседател на ECAC