15.09.2014

 

Работилница одржана во Охрид – севкупни импресии

 

Во Охрид регионална работилница за зајакнување на безбедноста во цивилната воздушна пловидба

извор Денар

 

Работилница за зајакнување на безбедноста во цивилната воздушна пловидба

извор Maxim

 

Регионална работилница за зајакнување на безбедноста во цивилната воздушна пловидба

извор Прес 24

Мојсоски – Со концепт на неказнена средина до помалку грешки во воздухопловството

извор OhridPress

 

Работилница: Зголемена соработка меѓу регионалните воздухопловни власти

извор Економски

Во Охрид регионална работилница за безбедноста во цивилната воздушна пловидба

извор Канал 5