24.01.2018

 

Ги информираме сите заинтересирани граѓани дека во сабота 27.01.2018 година во 10:00 часот во амфитеатарот на Природно математички факултет, Скопје, ќе се одржи работен состанок на тема ” УРЕДБА ЗА УСЛОВИТЕ ПОД КОИ ВОЗДУХОПЛОВ БЕЗ ЕКИПАЖ МОЖЕ ДА ЛЕТА ВО МАКЕДОНСКИОТ ВОЗДУШЕН ПРОСТОР “.