Почитувани колеги,

Ве информираме дека, во сабота 26.02.2022 година, во 11 часот во Конгресната сала во Домот на АРМ ќе се одржи Комеморативна седница, на која АЦВ ќе му оддаде последна почит на нашиот драг и почитуван колега, Мишко Србиновски.

Нека му е вечна слава!