12.09.2014

 

Нови технологии за навремен и секогаш достапен авиотранспорт!

извор МРТ

 

Со нов систем за навигација ќе се лета и во магла

извор АЛФА ТВ (ВИДЕО)

 

Македонските аеродроми наскоро дел од системот за глобална сателитска навигација

извор КАНАЛ 5

Скопскиот аеродром ќе добие навигациски систем за летови во услови на магла

извор МРТ

 

Мојсоски: Македонските аеродроми наскоро дел од системот за глобална сателитска навигација

извор ЛИБЕРТАС

Дебата за воведување систем за навигација на летови при магла на скопскиот аеродром

извор ЛИБЕРТАС

 

Систем за летови при магла на скопскиот аеродром

извор КУРИР