МИА, 05.08.2010

 

Феникс, 4 август 2010 (МИА) – Пилот денеска загина во Аризона кога неговиот авион удрил во зградата, што се наоѓача во близина на аеродромската писта. Инцидентот се случил за време на полетувањето. По падот авионот се запалил. ми/19:59